If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е тия обратеняци много си падали по Италианските коли бре
батка Лекенце - тва тази класация е по доходи на гей-населението бре гле Мазера е на последно место (демек най-богат гей) а тая подплънка Пежото е на първо (демек прохождащ у гей средите) а де
Тия пидали и от коли не отбират,как ще я сложат Жужата трета .
ми не се предлага заводско в розово ..
афтърмаркет само за пимповете, но при всички случаи хардтоп изпълненията са по желани в тези среди, а нас там ни няма никъде
Alfa Romeo Giulietta с 80 000 нови регистрации през 2011 г
Alfa Romeo Giulietta с 80 000 нови регистрации през 2011 г.От лансирането на автомобила на пазара, до момента от него са реализирани почти 140 000 представителя.
Eхааааа, каква новина. Къде са критиците?
Alfa Romeo Giulietta с 80 000 нови регистрации през 2011 г.От лансирането на автомобила на пазара, до момента от него са реализирани почти 140 000 представителя.
Eхааааа, каква новина. Къде са критиците?
Това означава парички за нови модели
В статията ми прави впечатление че по големият процент продадени автомобили са с най-малкият двигател! Същото се забелязва при Форд, Рено, Опел, и Фолксваген!
В статията ми прави впечатление че по големият процент продадени автомобили са с най-малкият двигател! Същото се забелязва при Форд, Рено, Опел, и Фолксваген!
Aбсолютно прав !
Само за сравнение за цялата 2009 всички модели с марката Алфа Ромео са продадени общо 111 000. Сега само Жулиетката е с 80 000. А през изминалата каледндарна година се продаваше и 159,Брера, МиТо
Alfa Romeo Giulietta се радва на добър успех и на територията на Франция (9200 продажби), Великобритания (над 7000 единици) и Германия (6300 единици). Луксозният спортен хечбек е собственик на 14.5% от италианския пазар и на 2.8% от европейския в своя сегмент.
През изминалата година, най-търсените версии на Giulietta са били топ-изпълненията Distinctive и Exclusive, формиращи около 90% от общите продажби на модела. Най-популярният задвижващ агрегат в модификационното портфолио на автомобила е 1.6 MultiJet със 105 конски сили, а най-предпочитаният е Ghiaccio White (35% от новите регистрации).
Сега следва някой да напише нещо от сорта :
-Голф за същия период прави 300к.
или
-Това е трърде малко имайки предвид че всяка следваща година ще се продава все по малко и надали ще се стигне и до 300к продажби
или
-Един модел пролет не прави
или
-Добре че са данъчните облекчения....
или
-Това не я прави Алфа..пак си е Фиат...
И още много вариации
или
-Това е трърде малко имайки предвид че всяка следваща година ще се продава все по малко и надали ще се стигне и до 300к продажби
или
или
или
И още много вариации
Пределно ясно е ,че не можем да се зарадваме. Главата си залагам , че ако се напънем ще намерим още много кусури...
Нормално ли е обаче?
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
или
или
или
или
И още много вариации
И все ще са верни.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Бях се обзаложил, че до 24 часа ще пишеш. Нямаше как просто. Сега и Neo остава...
Това разбира се не значи ,че не си прав
Искам процент от печалбата!
Иначе много ми се иска да не съм прав ...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment